En kväll ombord

Ikväll så åt L sin mat samtidigt som vi åt förrätten och sedan lämnade vi henne till barnklubben. Förra dagen vi åt förstod vi inte att vi kunde välja upp till 7 rätter men nu har vi kommit in i det. Idag blev det 6 rätters för Erik och 4,5 rätters för Eleonor.

image

När vi ätit färdigt kollade vi till L som nu var i buffé restaurang och åt (tror bara hon åt lite glass)  och hon körde iväg oss. På vägen till baren för en espresso och Martini så stannade vi till och lyssnade på musiken i foajén.

image

På väg till baren upptäckte vi en ny korridoren och såg Sushi restaurangen för första gången. I baren mötte vi de andra runt middagsbordet som vi umgicks med resten av kvällen.

Strax efter 21 gick barnklubbens parad förbi baren vi satt i (finns en hel del barer med och utan dansgolv). De var på väg till kvällens teaterföreställning med skräckens och de hade passande ansiktsmålningar.

Kvällen avslutades med ett White Party och lite dans.  Vid andra försöket (22.50) lyckades vi få med oss dotter från barnklubben.

image

Leave a Reply

*