Födelsedag på Epcot

image

Systerdotterns födelsedag har vi tillbringat på Epcot. Svågern hämtade en födelsedagsbadge och hon fick ett band för att slippa hål i Elsaklänningen hon hade större delen av dagen. All personal önskade “Happy Birthday” när de såg henne. (Barnen blir för övrigt alltid tilltalade med “princess” oavsett klädsel :)) När vi var inne i affären och barnen var klädda som Anna och Elsa så fick de en Olofdocka som de nu ordnat delad vårdnad om 🙂
Det var kul att se hur mycket uppmärksamhet födelsedagsbarnet fick!
Barnen träffade massor av figurer och prinsessor i dag. Autografblocken börjar bli fulla) Inte så många åkattraktioner i dag. Epcot är en mysig park med miljöer uppbyggda från olika länder, där all personal pratar det landets språk. Kändes lite konstigt att prata svenska när vi köpte slush i Norge 🙂

Leave a Reply

*